Lördagsplugg

01Dec12

Känner mig lätt splittrad med två pågående parallella kurser. Jag läser samtidigt metodkursen och den valbara kursen i litteraturförmedling. Båda två är intressanta, men det känns som om jag inte riktigt får något gjort varken här eller där.

På tisdag ska vi lämna in ett utkast av något slag till projektet vi ska planera inom ramen för förmedlingskursen. Jag har inte skrivit ett ord. Tanken var att jag skulle göra det idag, men istället har jag mest gjort en massa annat. Jag har visserligen skrivit rent alla anteckningar från kursen och sånt som jag antecknat när jag läst kurslitteraturen så lite har jag faktiskt gjort, själva projektplansdokumentet är dock fortfarande irriterande tomt.

Istället för att skriva på projektplanen har jag skrivit några smågrejer på uppsatsplanen. Det börjar bli mycket uppsats nu. I går presenterade vi för första gången våra uppsatsidéer och nu är det liksom på riktigt. Om en dryg vecka ska vi lämna in blankett om ämnesval och innan jul kommer vi få våra handledare. Vi har redan fått preliminärt schema för uppsatskursen.

Det känns kul, men lite läskigt. Så många uppsatser som jag har skrivit förut (sex stycken från A- till D-nivå) är jag betydligt mer nervös än jag borde vara. Tänker att det kommer bli bra när det väl blir. Eller i alla fall tillräckligt bra.

Annonser


No Responses Yet to “Lördagsplugg”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: