Tisdag

14Maj13

Idag var biblioteksdag och vi hade seminarier från kl 8 till 16. Dagen började bra med att jag fick springa med stora paraplyet genom regnet för att jag inte räknat med att det skulle ta en kvart extra med bussen på grund av tiden på dygnet (eller kanske snarare på grund av antalet extra passagerare). Jag var på plats 08.14, med en minut till godo.

Vi ventilerade vår uppsats direkt efter kafferasten vid 10 och opponerade på vår andra, och sista, precis innan lunch. Båda delarna gick tillräckligt bra. Jag stammade mig igenom min del av den engelska presentationen, vår Power Point-presentation var dagens snyggaste, och vi fick mestadels bra och användbar kritik. Opponeringen av våra kursares uppsats gick också helt okej.

Över lag tyckte jag att det var lite tråkig ton på hela seminariet, både idag och igår. Ibland onödigt mycket fokus på detaljer och småsaker istället för en bredare, mer allmän diskussion med konkreta tips, och lite för lite positiv feedback vissa gånger. Det blev ganska långtråkigt mellan varven också, när en del gick igenom uppsatserna del för del, och tyvärr inga direkta diskussioner.

Men, men, nu är det över. Nästa gång vi har något på schemat är examensdagen. Fram tills dess är det att fixa det sista på uppsatsen som gäller.

Annonser


No Responses Yet to “Tisdag”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: